De titulaire informatie over de privacypolitiek met respect voor de handel en de bescherming van persoonlijke gegevens over het gebruik dat kan worden teruggeroepen tijdens de navigatie op de website van de site: https://lawyersag.com

Met dit gevoel garandeert de titulair de norm voor de bescherming van persoonlijke gegevens, die wordt weerspiegeld in de Ley Organisch 3/2018, de 5e week, de bescherming van persoonlijke gegevens en de garantie van digitale gegevens (LOPD GDD). Ik heb met de Reglement (UE) 2016/679 van het Europese Parlement en de Raad van 27 april 2016 relatief de bescherming van de fiscus persona (RGPD) aangenomen.

Het gebruik van internet impliceert de aanvaarding van deze

Privacypolicy als de voorwaarden inclusief de Aviso Legal.

Identiteit van de verantwoordelijke

Verantwoordelijk: Adriana Andreu Guerrero.
NIF: 48455850w
Domicilie: Ramon Gallud 78,1A, – Espina.
Elektronische correspondentie: info@lawyersag.com
Telefoonnummer: 965 505 305
Sitio-web: https://lawyersag.com
De belangrijkste toepassingen zijn de gegevensverwerking

In de verwerking van onze persoonlijke gegevens gelden de volgende principes die de eisen van de nieuwe Europese gegevensbescherming (RGPD) moeten aanpassen:

Principe de legale, Léautaud en transparantie: De titulatuur vereist toestemming voor het behandelen van persoonlijke gegevens die kunnen worden gebruikt voor een of meerdere boetes, met name over de titulaire informatie over het gebruik vooraf met absolute transparantie.

Principieel van het minimaliseren van gegevens: Het titulair verzoek is alleen verplicht om gegevens te beperken voor de boetes die het verzoek met zich meebrengt.
Principiële de limitación del plateau de conservación: Het titulair beheert persoonlijke gegevens gedurende de tijd dat het noodzakelijk is om de boetes te beperken. De titulaire informatie over het gebruik van de correspondentie over het behoudsplein begon de laatste fase.
In het geval van abonnementen wordt de lijst periodiek herzien en worden inactieve registers gedurende een aanzienlijke tijd geëlimineerd.
Principio van integriteit en vertrouwelijkheid: Persoonlijke gegevens kunnen op veel manieren worden behandeld, zodat uw beveiliging, vertrouwelijkheid en integratie gegarandeerd zijn.
De titulatuur is dat de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de toegang niet te autoriseren of onbepaald gebruik te maken van de gegevens van uw gebruikelijke gebruik door een deel van de terceros.
Persoonlijke gegevens verkrijgen
Het navigeren op het internet hoeft niet noodzakelijkerwijs persoonlijke gegevens te vergemakkelijken.

Derecho’s

De titel van de informatie over uw persoonlijke gegevens is:

Vraag toegang tot almacenados-gegevens.

Vraag een rectificatie van de onderdrukking aan.
Vraag de limiet van uw behandeling aan.
Tegenover de behandeling.

U kunt de gegevensdrager niet verwijderen.

Het uitschrijven van deze zaken is persoonlijk en wordt gedaan door direct contact op te nemen met de interesse, direct contact op te nemen met de titulatuur, wat een belangrijke klant is, de suscriptor of de medewerker die zijn gegevens op een ander moment kan faciliteren, kan leiding geven aan de titulatuur en de basisinformatie de gegevens die almacenados zijn en die kunnen worden verkregen, vragen om de rectificatie van mismos, verzet zich tegen de behandeling, beperken uw gebruik of vragen om de supresión van deze gegevens op de titelfiches.

Om uw verzoek in te dienen met een fotokopie van een nationaal identiteitsdocument of het equivalent van de elektronische elektronische richting: info@lawyersag.com

Het uitwerpen van deze gegevens bevat geen gegevens die van de titulatuur zijn, het is verplicht om de administratieve, juridische en veiligheidsvoorschriften in acht te nemen.

U kunt de rechterlijke macht uitoefenen en een terugvordering presenteren vóór de controleautoriteit, in dit geval, het Española-bureau voor de bescherming van gegevens, in overweging dat de behandeling van persoonlijke gegevens door de conciërnen inbreuk maakt op de regelgeving.

Voltooi de verwerking van persoonlijke gegevens
Als u verbinding maakt met de website van de site om een titulair bedrijf te benaderen, kunt u zich abonneren op uw persoonlijke informatie over de persoonlijke verantwoordelijke persoon die de titulair is. Deze informatie kan onder meer persoonlijke gegevens bevatten als uw IP-richting, naam en toegang, física-richting, elektronische richting, telefoonnummer, en andere informatie. Het faciliteren van deze informatie, uw toestemming om uw informatie te verzamelen, te gebruiken, te beheren en te beheren door — Adriana Andreu guerrero — kan alleen op de pagina’s worden beschreven:

Aviso juridisch
Politiek van de privacy
Persoonlijke gegevens en de uiteindelijke afhandeling van een deel van de titel zijn verschillend op het systeem van het vastleggen van informatie:

Er zijn nog meer definitieve gegevens over de titel van persoonlijke gegevens:

Om de cumplimiento van de erkende voorwaarden op de pagina van Aviso Legal en de toepasselijke wetgeving te garanderen. Dit kan inclusief de herramientas en algoritmen zijn die al zitten

 

o Web garandeert de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens die worden herkend.
Voor het aanbieden en het verbeteren van de dienstverlening op deze website.
Seguridad de los persoonlijke gegevens
Om uw persoonlijke gegevens te beschermen, zal de titulatuur een aantal van de meest zorgvuldige maatregelen nemen en de meeste praktijkpraktijken van de industrie gebruiken om uw bedrijf te verlaten, toegang tot onbepaalde tijd, openbaarmaking, verandering of vernietiging van mismos.

Deze gegevens kunnen een fiche van de correo-lijst bevatten, de titel is verantwoordelijk voor uw beheer en behandeling. De beveiliging van onze gegevens is gegarandeerd, de titulatuur is een van de noodzakelijke veiligheidsmiddelen en de garantie dat persoonlijke gegevens alleen worden gebruikt voor de definitieve datum.

De titulaire informatie over het gebruik van persoonlijke gegevens die niet door meerdere organisaties worden overgedragen, met het redden van de overdracht van gegevens is een wettelijke verplichting of met het betalen van een dienst impliciet de noodzaak van een contractuele relatie met een aanhangwagen tratamiento. In dit laatste geval kun je alleen de gegevens doorgeven als de titulatuur de toestemming van het gebruik verwerpt.

Omdat embargo’s in veel gevallen samenwerking met andere professionals kunnen realiseren, is in deze gevallen toestemming vereist voor het gebruik van informatie over de identiteit van de samenwerking en de uiteindelijke samenwerking. U kunt zich realiseren met de meeste veiligheidsnormen.

Andere website-inhoud
De pagina’s van deze website kunnen inclusief inhoud bevatten (voor bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). De inhoud van andere websites is exact hetzelfde als de manier waarop u andere websites bezoekt.

Op internet kunnen gebruikersgegevens worden verzameld, cookies worden gebruikt, een aanvullende code voor de terceros worden aangemaakt en toezicht wordt gehouden op het gebruik van de verbinding met deze code.

Koekjespolitiek
Voor de correcte webfunctie is het gebruik van cookies noodzakelijk, wat een informatie is die op uw webnavigatie wordt weergegeven.

Legitimatie voor gegevensverwerking
De juridische basis voor de verwerking van deze gegevens is:

De toestemming voor de interesse.
Persoonlijke gegevenscategorieën
De persoonlijke gegevenscategorieën die de titulaire zoon is:

Dat zijn identificeerbare gegevens.
Er zijn geen speciale beschermingscategorieën voor gegevens.
Behoud van persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens over de titel moeten worden bewaard, zodat ze kunnen worden onderdrukt.

Navigatie Web
Als u op internet surft, kan dit geen identificatiegegevens bevatten, maar het kan ook de IP-richting, geolokalisering, een register van dienst- en situatiegebruik, navigatiegewoonten en andere gegevens bevatten die niet voor identificatie kunnen worden gebruikt.

Het webgebruik maakt gebruik van de volgende analyseservices:

Het titulair gebruik van de verkregen informatie om estadistische gegevens te verkrijgen, tendensen te analyseren, de situatie te beheren, de beheerders van de navigatie te bestuderen en om demografische informatie te verzamelen.

De Titularis is niet verantwoordelijk voor de behandeling van persoonlijke gegevens die de webpagina’s realiseren en die toegang kunnen geven tot de verschillende onderscheidingen die op het internet te vinden zijn.

Nauwkeurigheid en waarheidsgetrouwheid van persoonlijke gegevens
U kunt dit doen door de gegevens die de titulatuur faciliteert, correct, compleet, nauwkeurig en actueel te maken, terwijl er steeds weer actualisaties plaatsvinden.

Als u gebruik maakt van de website van de site, is de enige verantwoordelijke voor de waarheidsgetrouwheid en de correctie van de gegevens die op de website van de site zijn overgemaakt, de titulatuur van de betreffende respectabele verantwoordelijkheid ontzegd.

Aanvaarding en toestemming
Als u gebruik maakt van de website, geeft u informatie over de voorwaarden voor de bescherming van persoonlijke gegevens, accepteert en accepteert u de behandeling van mismos door een deel van de titel in de vorm en voor de definitieve indicaties in deze privacypolitiek.

Als u contact opneemt met de titularis, meld u dan aan voor een bericht of realiseer commentaar op deze website die de presentatie van de privépolitiek accepteert.

Cambios en la Politica de Privacidad
De titel is een wijziging van de huidige privacypolitiek om de nieuwe wetgeving of jurisprudentie aan te passen, net als de praktijk van de industrie.

De politieke situatie heeft ertoe geleid dat er wijzigingen zijn aangebracht door andere populaire publicaties.